( Pàgina Principal )

Unió Esportiva Lladó Temporada 2009/2010

11ª Jornada de Lliga a 2ª Territorial grup 15


UE TORROELLA
UE LLADÓ

2
2

Partit celebrat el diumenge, 22 de novembre de 2009 a les 16:00 hores al Municipal de Cabanes. Camp de gespa artificial.

Públic Assistent: 150 persones.

ÀRBITRE: JC Gregorio Tena.

UE TORROELLA: Daniel Alberti, Carlos Mendoza, Andres Tudela, Cesar Bolivar, Joaquim Rodriguez ('75 Jordi González), Donovan Navarrete, David Bonmatí, Daniel Ramírez ('85 Pau Surroca), Marc Garcia, Javier Rueda i Guillem Xumetra ('60 Jordi Galceran).
A la banqueta: Sergi Molina i Emilio Martín.
Entrenador: Jordi Frigola.
Delegat: Francesc Teixidor.

UE LLADÓ: Màrius Vergés, Marc Roura, Gerard Prat, Damià Pérez, David Fèlix ('80 Manel Rodríguez), Albert Roura ('89 Sergi Belda), Robert Prat, Ivan Marín, Òscar Font ('65 Marc Plana), Lluís Malagelada i Àngel Sàez.
A la banqueta: Àngel Costa.
Entrenador: Txema Ortega.
Auxiliar: Lluís Font.
Delegat: Pere Comamala.

GOLS
1ª part: 1-0 '30: David Bonmatí, de contratac per la banda dreta en Màrius refusa un primer xut en l'un contra un però el rebot afavoreix al davanter i acaba marcant.
1-1 '38: ÀNGEL, després d'una jugada embolicada a l'àrea rival un refús l'afavoreix i entremig de diferents marcadors xuta a dins.
2ª part: 2-1 '60 David Bonmatí, de contratac llarg per la banda esquerra que enganxa a tota la defensa massa avançada i en un l'un contra un la clava de fort xut.
2-2 '68: ÀNGEL, l'Ivan centra una pilota a l'espai i l'Àngel tot sol i a la primera engalta una volea amb l'esquerra que fa inútil l'estirada del porter.

RESUM DEL PARTIT:

FOTOGRAFIES DEL PARTIT:


Veure les Fotos


( Pàgina Principal )