( Pàgina Principal )

Unió Esportiva Lladó Temporada 2009/2010

6ª Jornada de Lliga a 2ª Territorial grup 15


UE LLADÓ
CF LLERS

3
1

Partit celebrat el dissabte, 17 d'octubre de 2009 a les 16:00 hores al Municipal de Lladó. Camp de gespa natural.

Públic Assistent: 250 persones.

ÀRBITRE: Guillem Vera.

UE LLADÓ: Màrius Vergés, Joan Marcè, Gerard Prat ('45 Marc Roura), Andreu Garcia ('50 Lluís Malagelada), Èric Aguilar ('75 David Félix), Victor Campi, Albert Roura ('60 Pere Brugués), Ivan Marín, Òscar Font ('85 Àngel Costa), Robert Prat i Àngel Sáez.
A la banqueta: Josep Mª Pagès i Sergi Belda.
Entrenador: Txema Ortega.
Auxiliar: Lluís Font.
Delegat: Pere Comamala.

CF LLERS: Daniel Hernano, Gerard Pi, Genaro Garcia ('72 Gerard Rubio), Jordi Garcia, Jordi Estela, Raül Boada, Eloi Dardé ('76 Josep Llamas), Ramon Pericet, Sergi Ribas ('76 Daniel Casolà), Abdoul Aziz i Sergio Guerra.
A la banqueta: Francis Esteve, Carles González i Jordi Vidal.
Entrenador: Joaquím Sala.
Auxiliar: Lluís Comet.
Delegat: Jordi Martí.

GOLS
1ª part: 0-1 '15: Jordi Estela, de penal pel mig que havia provocat en Màrius i tot i tirar-lo pel mig no aconsegueix aturar.
1-1 '30: SAU, l'Andreu rep una pilota al mig del camp i xuta directament a porteria, la pilota vola amunt i al baixar la clava a l'escaire dret de la porteria en la que tot i la oposició del porter se l'acaba menjant.
2ª part: 2-1 '60: LLUÍS, l'Òscar centra una pilota rasa des de l'esquerra cap al punt de penalti i en Lluís atent i entrant des del segon pal la clava.
3-1 '88: ÀNGEL, en Lluís rep al mig del camp i la centra per l'Àngel que se'n va sol per cames, a la sortida amb el porter li fa un barret i queda sol per marcar a plaer.

RESUM DEL PARTIT:

PREMSA ESPORTIVA:


( Pàgina Principal )