( Pàgina Principal )

Unió Esportiva Lladó Temporada 2009/2010

3ª Jornada de Lliga a 2ª Territorial grup 15


FC BORRASSÀ
UE LLADÓ

2
3

Partit celebrat el dissabte, 26 de setembre de 2009 a les 16:00 hores al Municipal de Borrassà. Camp de gespa natural.

Públic Assistent: 150 persones.

ÀRBITRE: Arnald Soler Gil.

FC BORRASSÀ: Aleix Planas, Alejandro Bermudo, Victor Montoro, Jaime Muñoz ('35 Daniel Puentes), Blas Moreno, Joel Obradors ('55 Victor Vial ('80 Jordi Serra)), Ivan Rodríguez, Diallo Amadou, Daniel González ('70 David Serra), Manuel Romero, Mbaye Mamadou.
Entrenador: Carles Roca.
Delegat: Pere Coll.

UE LLADÓ: Màrius Vergés ('18 Josep Mª Pagès), Marc Roura ('89 Sergi Belda), Joan Marcè, Gerard Prat, Victor Campi, Ivan Marín ('45 Albert Roura), Damià Pérez, Òscar Font ('80 Àngel Costa), Àngel Saez ('76 Marc Plana), Lluís Malagelada.
Entrenador: Txema Ortega.
Auxiliar: Lluís Font.
Delegat: Pere Comamala.

GOLS
1ª part: 0-1, '28: LLUÍS, s'escapa sol després d'una passada de l'Oscar a l'espai i la clava a dins.
0-2, '30: ÀNGEL, s'escapa sol després d'agafar un mal rebuig de la defensa del Borrassà i a la sortida del porter li fa una mitja vaselina cap a dins que el porter toca però no pot evitar que acabi a dins.
1-2, '40: Ivan Rodríguez, un mal refús de la defensa lladonenca és aprofitat per un mig del Borrassà per marcar a plaer de xut que en Piru només pot veure com entra.
2ª part: 1-3 '70: LLUÍS, a passada d'Albert s'escapa sol cap a porta i després de regatejar a dos rivals xuta però la pilota va al cos del porter i aprofita el rebuig per tornar a xutar i rematar la feina.
2-3, '79: Ivan Rodríguez, ens enganxen de contratac després d'una picabaralla i amb la defensa massa avançada i de fort xut per la dreta superen a n'en Piru.

RESUM DEL PARTIT:

FOTOGRAFIES DEL PARTIT:


No hi han fotografies d'aquest partit.


( Pàgina Principal )